Ontdek de kracht van Kubernetes

Docker en Kubernetes vormen de perfecte basis voor een high-performance infrastructuur en efficiënte development pipeline. Als gecertificeerd Kubernetes service partner helpt Kumina bedrijven de mogelijkheden van Kubernetes optimaal te benutten. We kunnen u ondersteunen met consulting, trainingen en volledig beheerde platforms.

Om uw zakelijke doelen te bereiken hebt u een perfect passende technische infrastructuur nodig. Dat is onze specialiteit. Kumina verzorgt volledig beheerde Kubernetes en cloud oplossingen. Als doorgewinterde specialisten in managed IT operations en open source hebben wij één missie: waardevol zijn voor onze klanten door het delen van onze expertise en ervaring.

Managed Kubernetes

Managed Kubernetes

Voor elke schaal, op alle mogelijke infrastructuren

Kumina helpt bedrijven innoveren met de kracht van Kubernetes. Van consultatiefase en implementatie tot doorlopend beheer en support: wij nemen u het zware werk uit handen. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Docker en Kubernetes en draaien op de infrastructuur van uw keuze: hardware, een private cloud omgeving of bij één van de grotere public cloud providers zoals AWS of Google Cloud.

Na de implementatie van uw maatwerkoplossing verzorgen onze experts het doorlopende beheer, 24/7 monitoring, updates en incidentmanagement. Een onbeperkte hoeveelheid supporturen is altijd inbegrepen. Met ons optionele 24/7 storingsnummer bent u er zeker van dat er ook buiten kantooruren altijd iemand beschikbaar is.

Meer
Managed Kubernetes
Managed Cloud

Managed cloud

Op maat gemaakte private, public en hybrid cloud oplossingen

De kwaliteit van uw IT-infrastructuur is van cruciaal belang voor uw online succes. U moet uw bezoekers en klanten immers voorzien van een optimale gebruikerservaring. Dat begrijpen wij als geen ander. Al meer dan tien jaar creëren en beheren wij met succes bedrijfskritische cloud-omgevingen voor de meest uiteenlopende organisaties. Onze oplossingen omvatten pro-actief beheer en een onbeperkt aantal supporturen voor een vaste prijs. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op uw applicaties, terwijl ons team ervoor zorgt dat de onderliggende infrastructuur op alle punten up-to-date, veilig en geoptimaliseerd is en 24/7 gemonitord wordt.

Meer
Kubernetes Training

Kubernetes-training

Ontdek de mogelijkheden van containertechnologie en Kubernetes

Tijdens onze vierdaagse praktische Kubernetes-cursus maken developers kennis met alles wat containers en Kubernetes te bieden hebben. Eerst bekijken we de theorie, mogelijkheden en best practices voor containertechnologie door gebruik van Docker, Kubernetes en Prometheus. In de middagen leert u in de praktijk met Kubernetes te werken op een live demo cluster. De cursus eindigt met advies over hoe u uw development efficiency kunt verbeteren door gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Er zijn cursussen voor alle ervaringsniveaus.

Meer
Kubernetes Training
IT consultancy

IT-consulting

Advies van doorgewinterde IT-infrastructuur experts

Overweegt u de overstap te maken naar een containerplatform of een nieuwe cloudomgeving? Of heeft u ondersteuning nodig bij het overwinnen van problemen met uw huidige IT infrastructuur? Met meer dan 50 jaar collectieve ervaring kan ons team de meest complexe uitdagingen aan. Onze experts kunnen u helpen op het gebied van Linux, opensource-software, systeem- en serverbeheer, containertechnologie, Docker, Kubernetes, Prometheus, monitoring, continuous integration en continuous development.

Meer

Vertrouwde partner van fantastische bedrijven

quotemark left
 • We ontdekten Kumina via één van onze klanten, ze waren direct het beste server admin team waarmee we ooit hebben samengewerkt. Kumina heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Ze hebben het fantastische talent je te laten voelen alsof je hun enige klant bent, veel meer dan dit kan je van een hosting partij niet vragen.

  David Coveney, Directeur van Interconnect/it
 • Kumina is al 10 jaar een stabiele partner voor ons. Kumina nooit te beroerd om mee te denken of extra activiteiten uit te voeren om verbeteringen te realiseren. Wij ervaren Kumina als een no-nonsense organisatie, die doet wat ze zegt, security hoog in het vaandel heeft staan en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding levert.

  Richard Willems, mede-eigenaar Timewax
 • Kumina is sinds 2012 een betrouwbare en solide partner voor ons geweest. Toen ze ons vroegen iets over onze samenwerking te vertellen, was ik bijna verbaasd om te horen dat Kumina meerdere klanten heeft. Door het hoge serviceniveau, de mate van aandacht en de uitgebreide support die ons team van Kumina’s medewerkers ontvangt, voelt het alsof wij haar enige klant zijn..

  Gareth Kime, Manager productie en ontwikkeling bij The Spectator
 • Wat we vooral waarderen is het persoonlijke contact en de ‘hands-on’ mentaliteit van het team: ze lossen al onze dagelijkse en directe problemen en uitdagingen snel op. Nu kunnen wij weer echt vooruit.

  Leonardo Proietti, Software Development Manager bij Lendinvest
 • De afgelopen jaren heeft Kumina zichzelf als betrouwbare partner bewezen. Dankzij de actieve monitoring op alle servers en systemen draait alles soepel, zonder problemen met downtime of performance. De paar keer dat we Kumina nodig hadden reageerden ze snel en namen ze de tijd om uitgebreid advies te geven en op onze vragen te reageren.

  Kristofer Lidstrom – Web Manager bij Insight Events Sweden
 • We werken al sinds 2004 met Kumina samen, tot volle tevredenheid. Kumina is alert op veiligheid en pro-actief, zonder dat laatste te overdrijven. Men jaagt de klant evenmin op overbodige kosten. De weinige keren dat in de afgelopen twaalf jaar de webservers problemen gaven werd het snel en adequaat opgelost.

  Joost Scholte, ICT manager bij Fiscaal up to Date
quotemark right

Contact

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? We horen graag over uw projecten en uitdagingen. Neem gerust contact met ons op.