Managed Kubernetes: Flexibiliteit en efficiëntie als ijzersterke basis

Voor elke schaal, op alle mogelijke infrastructuren

Of u zich pas net begint te oriënteren op de mogelijkheden rondom container technologie, of al uitgebreide kennis bezit maar behoefte heeft aan 24-uurs beheer en ondersteuning van experts: Wij nemen u het zware werk uit handen. Van consultancy tot implementatie, van 24/7 beheer tot onbeperkte support. Met onze maatwerk oplossingen en uitgebreide managed services helpen we organisaties de mogelijkheden van containers optimaal te benutten. Onze container oplossingen zijn gebaseerd op Docker en Kubernetes en draaien op het platform van uw keuze - Uw eigen hardware, Kumina's hardware, een private cloud omgeving, of bij één van de grotere public cloud providers.

Bent u klaar voor de overstap naar containers? Of weet u nog niet zeker of een container infrastructuur de juiste oplossing voor u is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een Kubernetes demonstratie. We delen onze expertise en ervaring graag met u.

Container services: 24/7 beheer en support

Met onze container services nemen wij het beheer van uw hele infrastructuur voor onze rekening zodat uw developers de ruimte hebben om zich te focussen op hun core business. Onze diensten omvatten:

» Uitgebreide security maatregelen
» 24/7 monitoring voor uw gehele platform.
» Tips en advies aangaande beveiliging en monitoring van uw eigen applicaties.
» Onbeperkte technische supporturen.
» Consultancy, tips en advies.
» 24/7 proactief troubleshooting- en incidentmanagement.
» Updates en beheer van Kubernetes, Docker en alle andere ondersteunende software.

We bieden ook de volgende optionele services:

» 24/7 storingsnummer.
» Maatwerk Kubernetes-training.
» Back-ups en disaster recovery.
» Managed database servers.
» Geïntegreerd ELK-stack voor logging, analyse en visualisatie.

De voordelen van container-technologie, Docker en Kubernetes

» De perfecte basis voor continious deployment en continious delivery.
» De mogelijkheid om ontwikkel-, test- en productieomgevingen op elk gewenst moment eenvoudig in te richten, te reproduceren of af te breken.
» Roll-out and roll-back van nieuwe features en updates zonder downtime.
» Minimaliseert de complexiteit van uw infrastructuur en de workflow van ontwikkelaars.
» Efficiënter gebruik van resources.
» Platform-onafhankelijk en gemakkelijker van cloud-omgeving wisselen.
» Zeer snelle time to recovery en time to market.
» Mogelijke storingen zijn makkelijker en sneller op te lossen.

Onder de motorkap

Infrastructuur
Wij bieden onze container services op verschillende infrastructuur-omgevingen aan. U kunt kiezen voor uw eigen hardware, hardware van Kumina of van een derde partij. Het is ook mogelijk om uw container omgeving op virtual machines van Kumina of een publieke cloud omgeving van aanbieders zoals AWS, Google Cloud of Digital Ocean te draaien.

Kubernetes
Kubernetes is een software oplossing om containers op grote schaal snel en betrouwbaar te ïmplementeren en beheren. Kubernetes is gebaseerd op Borg, software van Google, en is één van de grootste en meest actieve open source projecten. Kumina gebruikt Kubernetes als basis voor haar container oplossingen en is benoemd als Managed Service partner op de partnerpagina van Kubernetes.

Prometheus
Prometheus is een open source-montoring tool waarmee we uw gehele platform 24/7 proactief in de gaten houden. We bezitten uitgebreide kennis van deze monitoring tool; onze experts hebben zelfs bijgedragen aan de ontwikkeling ervan. Prometheus biedt ons de mogelijkheid om honderden meetgegevens per applicatie te verzamelen.

Docker
Docker is open source-software om applicatie-containers te creëren, te implementeren en te draaien. Containers bieden de mogelijkheid om een applicatie met alle benodigde onderdelen, zoals libraries in één ‘pakket’ te verpakken.

» 10 jaar ervaring met maatwerkoplossingen

» Toegewijde teams van experts

» Vaste, transparante prijsstructuur en SLA

» Onbeperkt support en consultancy

» Rechtdoorzee en no-nonsense

» Uitgebreide monitoring en 24/7 storingsnummer

Kumina:
"We doen het goed, of we doen het niet."

Ik wil graag gratis consultancy en/of een Kubernetes demo