Managed Kubernetes: Volledig beheerde Kubernetes oplossingen

Of u zich pas net begint te oriënteren op de mogelijkheden rondom containers, of al uitgebreide kennis bezit maar behoefte heeft aan 24/7 beheer en ondersteuning van experts: Wij nemen u het zware werk uit handen. Van het eerste consult en de creatie van uw platform tot doorlopend beheer inclusief onbeperkte support. Met onze maatwerk Docker en Kubernetes oplossingen en uitgebreide managed services helpen we organisaties de mogelijkheden van container technologie optimaal te benutten.

Docker Container platform: Voor elke schaal, op alle mogelijke infrastructuren

Een container platform vormt de perfecte basis voor een high performance infrastructuur en efficiënte development pipeline. Onze container oplossingen zijn gebaseerd op Docker en Kubernetes en draaien op de infrastructuur van uw keuze: hardware, een private cloud omgeving van Kumina of bij één van de grotere public cloud providers. Wij creëren uw maatwerk platform zodat uw team op de juiste manier aan de slag kan met containers.

» Assessment: Hoe en waar kunt u container technologie toepassen om uw IT-uitdagingen succesvol aan te gaan en uw bedrijfsdoelen te bereiken?
» Strategie: We helpen u inzichtelijk maken wat de implicaties en voordelen voor uw bedrijf en development team zijn.
» Creatie en implementatie: In samenwerking met u creëren wij uw maatwerk platform en zorgen we dat u weet hoe u best practices voor succesvolle deployment kan toepassen.
» Training: We bieden een vierdaagse hands-on Kubernetes cursus en maatwerk trainingen op aanvraag.

Container services: 24/7 beheer en support

Met onze container services nemen wij het beheer van uw container platform 24/7 voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat uw platform altijd in optimale conditie is, zodat uw developers zich met een gerust hart kunnen focussen op de ontwikkelproces. Onze diensten omvatten:

» Onbeperkte technische supporturen en advies.
» 24/7 proactief troubleshooting- en incidentmanagement.
» Updates en beheer van Kubernetes, Docker en alle andere ondersteunende software.
» 24/7 monitoring voor uw gehele platform.
» Uitgebreide security maatregelen
» Tips en advies aangaande beveiliging en monitoring van uw eigen applicaties.

We bieden ook de volgende optionele services:

» 24/7 storingsnummer.
» Back-ups en disaster recovery.
» Managed database servers.
» Geïntegreerd ELK-stack voor logging, analyse en visualisatie.

“Binnen twee maanden was ons nieuwe platform live. Tijdens het hele proces hadden we dagelijks contact via online chat en videoconferenties. Het was een verademing om goed op de hoogte gehouden te worden van de vorderingen en te weten dat de dingen die nodig en beloofd waren ook echt gebeurden. Wat we vooral waarderen is het persoonlijke contact en de ‘hands-on’ mentaliteit van het team: ze lossen al onze dagelijkse en directe problemen en uitdagingen snel op. Nu kunnen wij weer echt vooruit.” – Leonardo Proietti, Software Development Manager bij Lendinvest

» Read the Lendinvest client case

Onder de motorkap

Amazone Web Services Google Cloud Platform Kubernetes Docker Prometheus Jenkins Github Terraform

Infrastructuur
Wij creëren uw container oplossing op de infrastructuur van uw keuze. U kunt kiezen voor uw eigen hardware, hardware van Kumina of van een derde partij. Het is ook mogelijk om uw container omgeving op een private cloud omgeving van Kumina of op een publieke cloud omgeving van aanbieders zoals AWS of Google Cloud te draaien.

Kubernetes
Kubernetes is een software oplossing om containers op grote schaal snel en betrouwbaar te implementeren en beheren. Kumina gebruikt Kubernetes als basis voor al haar container oplossingen. Onze experts hebben verschillende Kubernetes cursussen afgerond en Kumina is officieel Kubernetes partner.

Docker
Docker is de open source-software die container technologie op de kaart heeft gezet bij het grote publiek. Containers bieden de mogelijkheid om een applicatie met alle benodigde onderdelen in één ‘pakket’ te verpakken. Docker stelt je in staat om deze lightweight applicatie-containers te creëren, te implementeren en te draaien.

Prometheus
Prometheus is een open source-montoring tool waarmee we uw gehele platform 24/7 proactief in de gaten houden. We bezitten uitgebreide kennis van deze monitoring tool; onze experts hebben bijgedragen aan de ontwikkeling ervan. Prometheus biedt ons de mogelijkheid om honderden meetgegevens per applicatie te verzamelen.

Bent u klaar voor de overstap naar Kubernetes? Of weet u nog niet zeker of een container infrastructuur de juiste oplossing voor u is? Neem eens een kijkje bij onze blog artikelen over containers of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een Kubernetes demonstratie. We delen onze expertise en ervaring graag met u.

Ik wil graag meer informatie en/of een uur gratis consultancy