IT-infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties

De kwaliteit van uw IT-infrastructuur is van cruciaal belang voor uw online succes. U moet uw bezoekers en klanten immers voorzien van een optimale gebruikerservaring. Dat begrijpen wij als geen ander. Al meer dan tien jaar creëren en beheren wij met succes bedrijfskritische platformen voor de meest uiteenlopende toepassingen en organisaties. Van high-traffic websites tot software development, van e-commerce tot rich media.

Het inrichten van de meest optimale cloud-omgeving en bepalen wat de beste keuzes zijn kan erg complex zijn. Onze ervaring heeft ons geleerd dat maatwerk de sleutel tot succes is. Of u nu kiest voor een robuuste virtual private server-setup, een flexibele managed public cloud-omgeving of een schaalbaar container-platform, onze experts ontwikkelen samen met u een oplossing die perfect op de behoeften en wensen van uzelf en uw klanten aansluit

Kumina laat u vrij in uw keuze van hardware. U kunt uw eigen hardware gebruiken, kiezen voor de hardware van een derde partij of hardware via ons huren. Kumina’s hardware bevindt zich in gecertificeerde datacenters op Nederlandse bodem. U kunt ook bij ons terecht voor back-ups, die uiteraard op een geografisch gescheiden locatie opgeslagen worden.


Flexibele cloud-oplossingen voor elke uitdaging

Private cloud

Een private cloud bij Kumina biedt u alle voordelen van de cloud, in uw eigen beveiligde omgeving met dedicated resources. Door krachtige virtuele server clusters te combineren met optimalisatietechnieken zoals failover, load balancing en caching, bieden we high performance-omgevingen voor tal van toepassingen.

Een private cloud-omgeving van Kumina omvat volledig beheer (met uitzondering van uw eigen applicatie) inclusief onbeperkte support-uren voor een vaste prijs per maand. U behoudt de volledige controle over resources, wij zorgen er met 24/7 monitoring, trending en security-maatregelen voor dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is.

Meer over onze web servers en database servers.

Public cloud

Wilt u op ieder gewenst moment met een druk op de knop omlaag of omhoog kunnen schalen? Of ervaart uw website of applicatie of veel wisselend online verkeer? Dan is een public cloud waarschijnlijk de beste en meest voordelige oplossing voor u.

Wij bieden onze managed services aan op verschillende public cloud-omgevingen, waaronder Amazon en Google. Zo kunt u profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid die een public cloud biedt, met de garantie dat ons team ervoor zorgt dat uw omgeving in de cloud 24/7 gemonitord wordt en beveiligd is. Onze public cloud-oplossingen zijn altijd inclusief onbeperkte support-uren en advies van onze experts.

Hybrid cloud

Een hybrid cloud-omgeving is een flexibele oplossing waarbij de private cloud gecombineerd wordt met de public cloud. Zo kunnen we u het beste van beide werelden bieden. Wij richten de omgeving samen met u zo in dat al uw applicaties en processen daar draaien waar ze het beste tot hun recht komen. Wij zorgen ervoor dat uw platform altijd veilig en in optimale conditie is, zodat uw IT team zich met een gerust hart kan focussen op haar kerntaken.

Bent u nog niet bekend met de verschillende vormen van cloud computing? We hebben voor u de verschillen op een rij gezet, deze vindt u hier.

Container-platform

Container-technologie vormt de perfecte basis voor een high performance-infrastructuur en een efficiënte development pipeline. Onze container-oplossingen zijn gebaseerd op Docker en Kubernetes en draaien op de infrastructuur van uw keuze: op bare metal, een private cloud-omgeving van Kumina of bij één van de grotere public cloud providers.

Wij creëren uw maatwerkplatform en ondersteunen u met uitgebreid dagelijks beheer en onbeperkte support, zodat uw team met een gerust hart op de juiste manier aan de slag kan met containers.

Ik wil graag meer informatie en/of een uur gratis consultancy