Managed Kubernetes

Ontdek de kracht van Kubernetes

Kumina helpt bedrijven innoveren met de kracht van Kubernetes. Van consultatiefase en implementatie tot doorlopend beheer met een onbeperkt aantal supporturen; wij nemen u het zware werk uit handen. U bepaalt zelf waar uw op maat gemaakte oplossing draait: op hardware of in een public of private cloudomgeving.

Kubernetes infrastructuur

Kubernetes-infrastructuur

Het perfecte fundament voor continuous delivery en operational efficiency

Een containerplatform vormt de perfecte basis voor een efficiënte development pipeline en high performance infrastructuur. Als gecertificeerd Kubernetes service partner helpen wij organisaties bij het succesvol implementeren van containertechnologie en Kubernetes. Onze container oplossingen zijn 100% open source en worden gebouwd met tools zoals Git, Jenkins, Docker en Kubernetes. Uw platform draait op de infrastructuur van uw keuze: hardware, een private cloud omgeving of een public cloud omgeving zoals AWS of Google Cloud. In nauwe samenwerking met uw team ontwikkelen we een platform dat volledig aan uw behoeften is aangepast en uw bedrijfsdoelen perfect ondersteunt.

Kubernetes infrastructuur
Managed Kubernetes

Managed Kubernetes

24/7 proactief beheer en onbeperkt support

Met een volledig beheerde Kubernetes-oplossing van Kumina is uw online infrastructuur iedere minuut van de dag in goede handen. Maakt u zich geen zorgen over eventuele storingen of het samenstellen van een in-house ops team. Wij zorgen ervoor dat uw infrastructuur op alle punten up-to-date, veilig en geoptimaliseerd is.

Een volledig beheerde Kubernetes oplossing omvat:

» Onbeperkte technische supporturen en advies
» 24/7 monitoring voor uw gehele platform
» Proactief troubleshooting- en incidentmanagement
» Updates en beheer van Kubernetes, Docker en alle andere ondersteunende software
» Uitgebreide security maatregelen op verschillende lagen van uw infrastructuur
» Tips en advies aangaande beveiliging en monitoring van uw eigen applicaties

We bieden ook de volgende optionele diensten:

» 24/7 storingsnummer
» Back-ups en disaster recovery
» Managed database servers
» Een volledig geautomatiseerde software delivery pipeline
» Geïntegreerd ELK-stack voor logging, analyse en visualisatie

Vertrouwde partner van fantastische bedrijven

quotemark left
 • Kumina heeft in 2016 ons nieuwe Kubernetes platform op AWS geïmplementeerd, en verzorgen sindsdien ook het beheer. Wat we vooral waarderen is het persoonlijke contact en de ‘hands-on’ mentaliteit van het team: ze lossen al onze dagelijkse en directe problemen en uitdagingen snel op. Nu kunnen wij weer echt vooruit.

  Leonardo Proietti, Software Development Manager bij Lendinvest
 • We ontdekten Kumina via één van onze klanten, ze waren direct het beste server admin team waarmee we ooit hebben samengewerkt. Kumina heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Ze hebben het fantastische talent je te laten voelen alsof je hun enige klant bent, veel meer dan dit kan je van een hosting partij niet vragen.

  David Coveney, Directeur van Interconnect/it
 • Kumina is al 10 jaar een stabiele partner voor ons. Kumina nooit te beroerd om mee te denken of extra activiteiten uit te voeren om verbeteringen te realiseren. Wij ervaren Kumina als een no-nonsense organisatie, die doet wat ze zegt, security hoog in het vaandel heeft staan en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding levert.

  Richard Willems, mede-eigenaar Timewax
 • Kumina is sinds 2012 een betrouwbare en solide partner voor ons geweest. Toen ze ons vroegen iets over onze samenwerking te vertellen, was ik bijna verbaasd om te horen dat Kumina meerdere klanten heeft. Door het hoge serviceniveau, de mate van aandacht en de uitgebreide support die ons team van Kumina’s medewerkers ontvangt, voelt het alsof wij haar enige klant zijn..

  Gareth Kime, Manager productie en ontwikkeling bij The Spectator
 • De afgelopen jaren heeft Kumina zichzelf als betrouwbare partner bewezen. Dankzij de actieve monitoring op alle servers en systemen draait alles soepel, zonder problemen met downtime of performance. De paar keer dat we Kumina nodig hadden reageerden ze snel en namen ze de tijd om uitgebreid advies te geven en op onze vragen te reageren.

  Kristofer Lidstrom – Web Manager bij Insight Events Sweden
 • We werken al sinds 2004 met Kumina samen, tot volle tevredenheid. Kumina is alert op veiligheid en pro-actief, zonder dat laatste te overdrijven. Men jaagt de klant evenmin op overbodige kosten. De weinige keren dat in de afgelopen twaalf jaar de webservers problemen gaven werd het snel en adequaat opgelost.

  Joost Scholte, ICT manager bij Fiscaal up to Date
quotemark right

Contact

Bent u klaar voor de overstap naar Kubernetes of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, we komen zo snel mogelijk bij u terug.